Huidverjonging

Nano-dermabrasie

What is nano-dermabrasie?

Nano-dermabrasie is een huidbehandeling waardoor de huid een echte boost krijgt. Er worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag snel en pijnloos weggehaald zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding in de dermis wordt ook gestimuleerd wat de aanmaak van collagene en elastine daar aanzienlijk bevordert. Als gevolg hiervan verbetert de huidtextuur en de huidconditie.

 

Wanneer wordt nano-dermabrasie toegepast?

 

Hoe zit de nano-dermabrasie behandeling eruit?

nano-demabrasie1.jpgTijdens nano-dermabrasie wordt een Dermapen met speciale nano-naalden gebruikt om de huid te polijsten, zodat de huid wat gladder en frisser wordt en begint te stralen. Tijdens deze behandeling kunt u een licht prikkelend gevoel ervaren. Direct na deze behandeling wordt de huid lichtrood en een beetje opgezwollen. Om dit effect te minimaliseren krijgt u een nabehandeling die helemaal afgestemd wordt op uw huidtype en uw huidprobleem. Omdat de down-time (herstelperiode) van nano-dermabrasie heel kort is, kunt u volgende dag uw dagelijks leven gewoon weer oppakken. 

 

Duurzaamheid van resultaat

Om de huid op te peppen is een paar behandelingen nodig die om de week plaats kunnen vinden. Voor een langdurig resultaat is een kuur van 5 à 6 sessies nodig. Nano-dermabrasie kan gecombineerd worden met andere huidverbeterende behandelingen zoals microneedling, mesolift, chemische peelings en RF-lifting. Door synergie (samenwerking) van verschillende behandeltechnieken wordt het gewenste resultaat sneller bereikt.

Voor onderhoud wordt geadviseerd om na bepaalde tijd (meestal na 6 maanden) weer voor één of meerdere behandelingen te komen.

 

Voorbereiding en nazorg

2 weken voor en 2 weken na nano-dermabrasie direct zoncontact vermijden en zonnebrand crème met hoge SPF gebruiken.

Saunabezoek en hete douche zijn niet aan te raden tot 3 dagen na deze behandeling.

Zonnebankbezoek binnen 4 weken wordt afgeraden.

Make-up kunt u al de volgende dag aanbrengen.

 

Vergoeding

lees hier

 

Tarieven

lees hier

 nano-dermabrasie.jpg