Huidverjonging

Cosmetische behandelingen met 'Meder Beauty Science'

WAT IS 'MEDER BEAUTY SCIENCE' EIGENLIJK?

'Meder Beauty Sciens' is een Zwitsers merk van cosmeceutische producten zowel voor professioneleIMG_20200820_194448.jpg
huidverbetering als voor thuisgebruik. Gelanceerd in 2009, heeft dit merk sindsdien erkenning in vele landen verdient dankzij haar hoge kwaliteit, wetenschappelijke ontwikkeling en succes bij toepassing bij bepaalde lastige huidproblemen. 

De visie van de ontwikkelaar van 'Meder Beauty Science', dr. Tina Meder, is gebaseerd o.a. op haar sterke geloof in natuurlijke pijnvrije schoonheid.

Kortom, 'Meder Beauty Science' is:

ZWITSERSE KWALITEIT

Dat betekent dat mogelijke bacteriële en toxische besmetting tijdens het productieproces zijn uitgesloten; 

de waterkwaliteit wordt tijdens het proces voortdurend bewaakt, het water ondergaat namelijk drie zuiveringsprocessen, inclusief membraanfiltratie door middel van actieve kool, behandeling met ultraviolette straling en omgekeerde osmose.

ACTIEVE BESTANDDELEN

hoge concentraties (meer dan 80% in de professionele producten);

alleen biotechnologische en organische actieve bestanddelen;

bewezen effectiviteit van alle bestanddelen.

EEN MINIMUUM AAN CONSERVERINGSMIDDELEN

dat wordt bereid door 'slimme verpakking':

alleen MONO-DOSIS voor professioneel gebruik

AIRLESS POMPJES voor thuisgebruik

PROTOCOL

unieke, universele en adaptieve bescherming tegen fouten;

ontwikkeld door een dermatoloog;

vastgestelde behandelduur (45-60 minuten).

ZICHTBARE RESULTATEN

 

BIJ WELK HUIDPROBLEEM WORDT DIT MERK TOEGEPAST?

HYDRA-FILL  - een programma  voor diepe hydratatie van de huid  in het gelaat en hals. Indicaties: droge, gevoelige, geïrriteerde en reactieve huid. Couperose. Wordt ook toegepast in een herstelperiode na agressieve cosmetische behandelingen zoals chemische peelings, microdermabrasie, laserbehandeling of direct na zonnebrand. Gemiddelde kuur bestaat uit 5 behandelingen 1 keer per week. Afhankelijk van de uitgangssituatie kan deze verkort of verlengd worden. Bij menopauze wordt de behandeling 1 keer per maand toegepast. lees meer

 

EU-SEB - een programma voor een problematische vette huid met acne, rosacea, periodieke ontstekingen, huiduitslag, chronische ontstekingen in het gelaat, vergrote poriën en mee-eters.

Voor een goed resultaat wordt de kuur van 5-15 behandelingen 1 keer per week vereist. Na het bereiken van een positief effect: 1 à 2 behandelingen per maand. lees meer

 

RED-APAX - een nieuw programma (2018) voor behandeling van couperose en rosacea. Reduceert erytheem (roodheid), zorgt voor het verminderen van het ontstekingsproces en het herstel van een gezonde ecoflora van de huid met als gevolg een duurzame remissie van rosacea. Afhankelijk van zichtbaarheid van de veranderingen bestaat de kuur van 5-15 behandelingen met een tussenpoos van 7 dagen. Na het bereiken van een positief effect: 1 à 2 behandelingen per maand. lees meer

 

Arma-lift.jpgARMA-LIFT - een programma voor leeftijd gerelateerde veranderingen in het gezicht, met name nasolabiale plooien, een 'zwaartekracht' ptosis (zinken) van het lagere en middelste derde deel van het gezicht, die niet gevolg zijn van overgewicht. Zorgt voor rimpelcorrectie, verbetert de huidelasticiteit en de huidtonus met als gevolg een lifting-effect oftewel de uitwerking van zwaartekracht ptosis van het gezicht. De kuur kan variëren van 5 tot 10 behandelingen 1 keer per week, afhankelijk van de opgetreden veranderingen. Na het bereiken van een positief effect: 1 à 2 behandelingen per maand.

 

LIPO-OVAL  (NIET-INVASIEVE LIPOSCULPTUUR) - een programma voor correctie van overtollige vetweefsels en vetophopingen in het gezicht, 'dubbele kin', de 'zwaartekracht' ptosis (zinken) van het lagere en middelste derde deel van het gezicht, gerelateerd aan overgewicht. Het positieve effect van deze behandeling is dat met name het vermageren van het gezicht en hals en een heldere gezichtscontuur worden bereikt door speciale actieve ingrediënten van consentraat en occlusieve masker - lipolitics. Er worden 5 behandelingen bij normaal- en overgewicht of 10 behandelingen voor obesitas vereist 1 keer per week. Na het bereiken van een positief effect: 1 à 2 behandelingen per maand.

 

MYO-FIX - een programma voor correctie van mimische rimpels op het bovenste en middelste derde deel van het gezicht, nasolabiale plooien, rimpels rondom de lippen. Neuropeptiden zorgen voor verlamming van de mimische spieren zodat deze meer niet kunnen samentrekken.

Er wordt minimaal 5 behandelingen 1 keer per weer vereist. Voor een optimaal resultaat kan het aantal behandelingen verhoogd worden. 


Tarieven

lees hier

 

Vergoedingen

lees hier