Cosmetische behandeling 'Meder Beauty Science'

Hydra-Fill

Waarom eigenlijk 'Hydra-Fill'?

Prominent dat deze intensive vochtinbrengende behandeling niet agressief is en geen down-time heeft. Je kunt dus na deze behandeling gewoon naar buiten of naar je werk toe! Nog belangrijker is de informatie over actieve ingrediënten van 'Hydra-Fill'. Zo zorgen hyaluronzuur en glycerin voor diepe hydratatie van de huid, 'mineral exract of deep sea water' geeft een genezend en verkwikkend effect, aminozuren versterken de productie van collagene en elastine en werken kalmerend en genezend. 'Tranexamic acid' heeft ook verlichtend effect. Tevens zit er één van de meest krachtige antioxydanten in wat o.a. productie van hyaluronzuur en en glycuronzuur bevordert.  Skinasensyl (acetyl tetrapeptide 15) werkt ontstekingsremmend, kalmeert en versterkt bloedvaten. 

Deze cosmetische behandeling bestaat uit 6 stappen en duurt ongeveer 45 minuten. Behalve reiniging met zuiverende energie-emulsie (1ste stap) en enzymen peeling (2de stap) die bevatten o.a. basillus ferment, vit B3, vit E, shea butter en sweet almond oil, wordt de huid verwend met antioxydant serum (3de stap) met o.a. blueberry leaf en berry extract en consentraat (4e stap) met o.a. hyaluronzuur en voor 20 minuten bedekt met masker met actieve ingrediënten (5de stap). De afsluitende Sous-Crème Derma-Fill (6de stap) is rijk aan hyalyronzuur en extract van bruine algen uit de oceaan. De laatste zijn een bron van aminozuren en zorgen voor het bevorderen van de productie van collagene en elastine.  

Het is goed om te weten dat hyaluronzuur van 'Meder Beauty Science'  kleiner is dan 500 Dalton (dus, voldoet aan '500 Dalton rule') en kan doordringen in de diepere huidlagen. Het proces duurt ongeveer 10-12 uur. Al binnen 7-8 dagen nadat Hydra-Fill wordt toegepast, zie je het resultaat, namelijk wordt de huid voller, elastischer en meer gehydrateerd.

Deze cosmetische behandeling is heel comfortabel en absoluut pijnloos. De enige sensatie die je kunt hebben zijn lichte prikjes tijdens de reiniging (komt door vit B3 die opent onze capillairen). Na deze behandeling krijg je het gevoel dat je huid aan het werk is gezet. En vanaf de volgende dag zie je al positieve veranderingen in je huid.

Een echte aanrader bij:

- droge, gevoelige en/of geïrriteerde huid;

- xerose;

- couperose;

- na agressieve huidbehandelingen zoals chemische peeling, laserbehandeling, microdermabrasie ezv;

- gelijk na zonnebrand.

 

Tarieven 

 

Vergoedingen

lees hier